17.03.2011

Grand Austrian Tasting 2011

AW-Project и wine.unlimited представят над 40 ВИНА от 12 изби от цяла Австрия, отличени с най-високи международни награди

Предстоящи събития

Скъпи членове на БАСВ,

Както много от вас знаят, от четири години насам в пролетна София се провежда събитието Grand Austrian Tasting: целодневната дегустация на австрийски вина.

След три издания на ГАТ и над 1000 посетители можем да твърдим, че то се наложи като най-голямото и интересно винено събитие на столицата, организирано от частни предприемачи.

Събитието е възможно благодарение на Австрийския Винен Маркетинг и на нашите винари, които всяка година ни подкрепят. На издание 2011 ще се представят 12 изби с над 40 вина, отличени с многобройни награди. Две от тях са ново попълнение за моето портфолио, чийто собственици ще ни гостуват лично - биодинамикът Ники Мозер и майсторът на бургундските сортове Герхард Маркович.

Освен с тях, ще можете да се поразговорите за вино и с другите ни гости: Валтер Бухегер, Фритц Мисбауер (Изба Град Кремс), Лео Зомер, Ханс Нерер и с най-важния за събитието човек – Кристиан Дворан от Австрийския Винен Маркетинг.

Австрийските вина са едни от най-високо оценяваните от международната винена преса и интересът към тях от страна на българските ценители се повишава, благодарение на нашата обща работа.

Изключително много ще се радвам да ви посрещна на това събитие на 7 април 2011, четвъртък, в София. Детайлите са в поканата.

С уважение,

Яна Петкова


ПОКАНА Grand Austrian Tasting 2011


AW-Project и wine.unlimited представят

КAКВО

над 40 ВИНА от 12 изби от цяла Австрия, отличени с най-високи международни награди

КОГА

07 април, четвъртък, от 12.00 до 20.00 часа

КЪДЕ

в магазин Farenah Concept, ул. Съборна 1A, София

ВХОД

10 лв