„Велик подбудител е виното — омайното вино, увличащо дори най-мъдрия да пее, да се смее, да танцува и да изрича думи, които е по-добре да не бъдат изричани.“
Омир

Винотерапия в New Life Day SPA

2011-04-12 20:50:20

Винотерапията е съвременна SPA процедура, която е все по-предпочитана в центровете за красота и релакс. Заповядайте на демонстрация в New Life Day SPA - Варна на 18-ти април.

Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметиката. Винотерапията лекува, подмладява, разкрасява, подобрява кръвообращението, помага за отстраняване на целулита и за отслабване. Жените в древен Рим глезели кожата си с вани с червено вино, а в древна Гърция поддържали здравето и красотата си с червено вино и добавени билкови екстракти. Гроздето и неговите производни (гроздови семки, лозови листа, сушени джибри, вино и т.н.) съдържат голямо количество полифеноли – активни съставки, които помагат за свързването на свободните радикали. На тях се дължат подмладяващият и регенериращият ефект на винотерапията. В етеричното масло от гроздови семена има незаменими мастни киселини, които лесно се възприемат от кожата, съединяват и задържат влагата. Съдържа и най-силния естествен антиоксидант, известен на науката.

Подхранваща маска за лице, релаксиращ масаж, отпускаща вана, педикюр... безброй начини да се насладиш на терапевтичния ефект на гроздето и на виното.

БАСВ и New Life Day SPA център ви канят на презентация с демонстрация на терапии с винени продукти:

Луксозен блясък с Пинотаж, мед и лайм – За повдигане на настроението!

Ексфолиация с гроздови семки от грозде Пинотаж - За съвършена кожа!

Овлажняващ масаж Пинотаж – За овлажняване и подхранване на кожата!

Терапия против бръчки Луксозна грижа за незабавен блясък на лицето!

Луксозен маникюр – За съживяване и подмладяване на ръцете!

Луксозен педикюр – За великолепни нови крака!

По време на демонстрациите ще дегустирате вина от сорта Пинотаж от Южна Африка

Кога : 18.Април /понеделник/ от 18 до 19.30 часа

Къде: New Life Day SPA център ул. Васил Друмев, №2./Червения площад до магазин за платове Дамар/

Вход за членове на БАСВ свободен, за нечленуващи 10 лв

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.