"Ако виното изчезне от човешките творения, в здравето и в съзнанието ще възникне пустота, далеч по-страшна, отколкото всички изстъпления, които му се вменяват във вина."
Бодлер

Клубната среща на членовете на Българска Асоциация на Сомелиерите и Виноценителите (БАСВ) 3 Септември (променена дата)

2009-08-31 15:59:32

Уважаеми колеги, уведомяваме Ви, че срещата насрочена за 31 Август се измества на 3-ти Септември (Четвъртък) от 19 часа с любезното домакинство на Ristorante italiano Pizza Rado (Морска градина – Морско казино). Дегустация на Шампанско и Шампанизирани вина - напитка, пиенето на която олицетворява определен начин на живот.

Шампанско е само онова естествено пенливо вино, произведено в областта Шампан на Франция. Всяка държава, произвеждаща такива вина има специално име за тях: Cava в Испания; Sekt (с различни допълнения, които да показват класическа технология) в Германия и Австрия; Cremant в останалите области на Франция; sparkling wine с допълнителни обозначения в англоговорящите страни, cap classique в ЮАР и т.н.

Такса участие 10лв

P.S. плащането на чл.внос/ 50 лв встъпителна еднократна и 50лв годишна / може да бъде на две вноски за календарната година

''Алианц Банк България'' АД
BG 77BUIN95611000117914
Българска Асоциация на Сомелиерите и Виноценителите

Ако внасяте таксата по банковата сметка, моля носете копие от вносната бележка

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.