"Ако виното изчезне от човешките творения, в здравето и в съзнанието ще възникне пустота, далеч по-страшна, отколкото всички изстъпления, които му се вменяват във вина."
Бодлер

UNITED VODKA за първи път в България

2012-02-10 13:22:51

На 9-ти март 2012 г в гранд-хотел "Димят"-Варна ще се проведе престижната международна дегустация на алкохолни продукти UNITED VODKA. За първи път конкурса се провежда в България, като финалното награждаване се извършва в Кан /Франция/.

На 9-ти март 2012 г в гранд-хотел "Димят"-Варна ще се проведе престижната международна дегустация на алкохолни продукти UNITED VODKA. За първи път конкурса се провежда в България, като финалното награждаване се извършва в Кан /Франция/. Тази година има участници от 14 страни:Австрия, Австралия, Беларус, Белгия, България, Германия, Монголия, Молдова, Русия, Словакия, Словения, Украйна, Чехия, Швеция.

Международното жури е съставено от професионални дегустатори, технолози в производството на водка, бармани и сомелиери от Белгия, Беларус, България, Русия и Украйна. Технолозите определят качеството на продукцията според технологията на производство, а барманите - като експерти във вкусовете на потребителите. Това дава най-обективната оценка за цялостното качество на напитките. Оценките са по 100-балната система, като "Златен медал" могат да получат само напитки, получили комплексна оценка над 96 точки.

Резултатите от конкурса UNITED VODKA ще бъдат обявени в Кан на 21 май. В програмата на церемонията се включват: коктейл, гала-вечеря и финал на международния конкурс за красота "Miss Festival 2012". , Поканени на церемонията са известни актьори, филмови продуценти, режисьори и музиканти, както и журналисти, представители на международната преса.

За да се насърчи участието в конкурса на български производители, тази година организаторите дават специална 50% отстъпка от цената за участие. Регистрация за участие в конкурса UNITED VODKA 2012, може да се направи чрез попълване на онлайн формата: http://www.unitedvodka.com/zayavka.php. Автоматично ще се покаже общата сума, от която българските участниците ще заплатят само половината (отстъпката ще бъде показана в съответната фактура.)

За да научите повече за конкурса, моля посетете: www.unitedvodka.com Тук ще намерите снимки и видеоклипове на последните дегустации, презентации и церемонии по награждаването.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.