07.11.2019

Клубна среща с вината на ВИ "Мараш"

Винарска изба "Мараш" е винарна от ново поколение изградена в гр.Стралджа. Очакваме ви на 26.11.2013 от 18:30 в р-т "Бялата къща" кв. Чайка, гр.Варна

Новини

Уважаеми колеги,

Клубна среща на БАСВ  за м.ноември

Кога:  на 26.Ноември /вторник/

Къде: зала ‘’коктейл’’ в  р-т ‘’Бялата къща ‘’ кв.Чайка

Начало: 18.30 часа

 

Специални гости екипът на ВИ’’Мараш’’

Винарска изба "Мараш" е винарна от ново поколение изградена в гр.Стралджа . Нашата  философия е отглеждане на собствени лозя и създаване на вина с любов към нас, виното и любителите на вино.

Винарска изба Мараш разполага с модерно оборудване, закупено от водещи производители от Франция, Германия и Италия. Винарната разполага със съдов капацитет от 4 000 хекто литра, съдове с малък капацитет от 10 до 100 хекто литра с цел селектирането на малки партиди висококачествени вина.

Винарска изба "Мараш" произвежда вина от червени и бели сортове грозде, от посадъчен материал селектиран от Френски пепиниери и подбрани вследствие анализ на тероара. Това са Каберне совиньон, Каберне Фран, Мерло, Сира, Малбек, Пети вердо, Шардоне, Траминер, Мускат о’тонел, Вионие, Семийон, Совиньон блан. В продуктовата гама на винарската изба се предвижда производство на розови, пенливи и десертни вина. Екип от млади технолози с помощта на консултанти от Франция, произвежда качествени лимитирани серии вина с минимална технологична намеса. Екипът на винарната осъществява непрекъснат контрол на лозовите насаждения. Брането на гроздето започва след достигането му на оптимална зрялост и се извършва ръчно в касетки. Ежедневно се правят лабораторни анализи в модерна физикохимична лаборатория.  Част от вината отлежават във френски и американски дъбови бъчви.

"РИТУАЛ"  по приемане на нови членове на БАСВ ще бъде изпълняван по време на клубните срещи

P.S. плащането на чл.внос/ 50 лв встъпителна еднократна и 50лв годишна / може да бъде на две вноски за календарната година

"Алианц Банк България" АД
BG 77BUIN95611000117914
BIC BUINBGSF
Българска Асоциация на Сомелиерите и Виноценителите