Вино соаре с вината на Александра истейт и Шато Коларово

Домакин: пекарна Хатори, 3-ти ноември и 24-ти ноември, начало 18.00 ч.

Дегустации

„Българската асоциация на сомелиерите и виноценителите” представят: Вино соаре с вината на Александра истейт и Шато Коларово

домакин : пекарна Хатори - ул."Драгоман" 9

кулинарни съчетания: пекарна Хатори

под звуците на соло китара Чавдар Гочев

3-ти ноември, начало 18.00 ч.

24-ти ноември, начало 18.00 ч.