Коледна Кулинарна Фиеста 2017

‘’Ястието за моето коледно вино’’ - 17-ти декември, 13:00 ч., Culture club Studio 21

Дегустации

Коледна Кулинарна Фиеста

Кога: 17–ти декември /неделя/

Мястото: Culture club Studio 21 /бул.’’Осми Приморски  полк ‘’ 115/

Начало : 13.00 часа

Кулинарната изложба - Коледната Кулинарна Фиеста е състезание, в което могат да се включат членове и партньори на БАСВ със самостоятелно приготвени ястия

Ястията ще се приготвят в домашни условия , а от 13.00 до 13.30 часа  ще бъдат изложени за презентация и оценка, и  след етапа оценяване разпродавани  на публиката за дегустация.

Темата на кулинарната изложба  е ‘’Ястието за моето коледно вино’’ /три различни категории – всеки участник избира категория/

-предястие

-основно ястие

-десерт

 

Състезателите  ще бъдат оценявани от нашите партнъори от Българската Асоциация за Кулинарна Култура http://bacc-bg.com/

1.Шеф Петър Йоргов

2.Шеф Анатоли Колев

3.Шеф Петър Бораков

4.Шеф Иво Жечев

5.Шеф Васил Иванов

6.Pasrty chef Анна Павлова

Резултатите ще бъдат обявени в 14.30 часа

 

Съпътстващи  дегустации с лимитирани серии вина  на ВИ’’Братя Минкови’’, ВИ’’Мараш’’ и със специалното участие на “Deuce winery”

Deuce winery” - проект на двама енолози и музиканти – Николай Колев и Лало Гешев, които работят заедно и споделят общи идеи през последните 15 години. И освен страстта си към правенето на вино, двамата сме отдадени и на общ музикален проект – рок-банда. Това не само е антистрес терапия, но и ни вдъхновява и зарежда с нови идеи. “Deuce winery” е факт от една година, но е в умовете и сърцата ни от много повече време. Проектът е тясно профилиран във вина, които са в строго лимитирани серии, за да представят съвременния поглед на българското винарство и да заинтригуват нашата публика за такъв тип вина. Заложили сме изключително не само на технологията, на работата на лозето и в избата, но и на визията на продукта. В този аспект, на визуализацията, в проекта има и трети човек – Йордан Желев – the Labelmaker, който изгради визията на “Deuce winery”.

Вход за членове на БАСВ  - 15 лв

За гости на нашите  клубни членове 20 лв

Очакваме Ви!