Парти на плажа с вината на DEUCE WINERY

3.Юли /вторник/, 18.30 ч., Бар Егоист /Алея Първа/

Дегустации

И този път двамата енолози Николай Колев и Лало Гешев не са изневерили на стила си да се фокусират в къси серии, за да завършат  всеки детайл от създаването на виното.

Deuce Chardonnay Double Barrel -  840-те бутилки нямат нужда от особена реклама.

Осем  години, в които работят над проекта Deuce Chardonnay Double Barrel-  да подберат правилното лозе от Черноморския регион, което да им даде Шардонето такова, каквото искат да бъде. Да открият най-добрата бъчварница в Кентъки, която да им осигури точните бъчви за тази ексцентрична идея.

Виното преминава през два вида бъчви (оттук и името Double Barrel). Ферментира и отлежава 9 месеца в нови  бъчви от Американски дъб, като финално  отлежава 47 дни в 200-литрови (53-галонови) бъчви от бърбън, използвани в дестилерията между 6 и 20 години. Всяка бъчва се представя по различен начин, така че е нужно време, за да се разберете истинският ефект върху виното и да се постигне перфектно балансиран резултат. Когато накрая  опитват виното, се убеждават, че процесът на отлежаване с два вида бъчви му е придал допълнителна сложност, облота и текстура.

Deuce  Grenache Rose 2017

 

Бар Егоист /Алея Първа/

3.Юли /вторник/

Начало : 18.30 ч.

Welcome drink  и дегустация на две вина /вход 10 лв за клубни членове , за гости на клубните членове -15 лв/

 

8