Гостува ни ''Nicolas'' френска верига магазини

''Nicolas'' е популярна френска верига магазини за вино, бира и спиртни напитки с над 500 магазина в цяла Франция и по света.

Дегустации

''Nicolas'' е популярна френска верига магазини за вино, бира и спиртни напитки с над 500 магазина в цяла Франция и по света.

Двеста години традиция и опит в продажбата на вина и спиртни напитки, №1 във Франция! Вече и в България! https://www.facebook.com/profile.php?id=100092832803323

Историята на „Nicolas” започва през далечната 1822 година  на улица Sainte Anne в Париж. Тогава виното се е пиело само в заведения.

Основателят Луи Никола модернизира  начина на консумация на вино, като предлага то да се продава в бутилки, за да могат клиентите не само да пият в заведенията, но и да купуват вино за дома. След тази революционна концепция за вино в бутилка, името NICOLAS ще се превърне в гаранция за висококачествено вино, продавано на разумна цена и с проследим произход.

През 1840 г. Луи Никола въвежда услуга за доставка до дома, която отбелязва нова глава в историята на виното. През 1988 г. NICOLAS се интегрира в групата CASTEL, исторически семеен бизнес със силна и уникална идентичност. Като посланици на френското вино CASTEL и NICOLAS представят френското винопроизводство в международен план. Днес NICOLAS продължава да обновява и разработва нови услуги като се налага сред лидерите на пазара, предлагащ богат избор от вино и спирти напитки от цял свят. 

 

8